706, 2024

streamingtjenesten Max

juni 7th, 2024|

Tirsdag den 21. maj lanceres streamingtjenesten Max. Den nye streamingtjeneste samler HBO Max og Discovery+ på en ny og forbedret app og tilbyder helt nyt indhold og mere underholdning fra Warner Bros., DC Universe, HBO Originals, Max Originals og Discovery.
Hvad betyder det for jer?

Stor tv-pakke
Max erstatter Discovery+ Underholdning i Stor tv-pakke, og medlemmer med Stor tv-pakke i dag får adgang til Max senest den 31. maj. Det er desværre en tung systemopgave internt hos os at flytte eksisterende medlemmer fra Discovery+ til Max, og derfor vil jeres medlemmer få adgang drypvis fra den 21. maj og frem mod den 31. maj.

Medlemmer som bestiller Stor tv-pakke fra den 21. maj og frem, vil få adgang til Max med det samme.

VælgSelv
Max erstatter HBO Max, Discovery+ Underholdning og Discovery+ Sport. Tjenesten kommer til at koste 4 point i VælgSelv og bliver tilgængelig den 21. maj.

VælgSelv Frit
Max erstatter HBO Max, Discovery+ Underholdning og Discovery+ Sport. Tjenesten kommer til at koste 79 kr./md. og bliver tilgængelig den 21. maj.

I Stor tv-pakke, VælgSelv og VælgSelv Frit er det Max basis med reklamer, der tilbydes. Herunder kan I læse mere om, hvad medlemmerne kan se frem til med den nye streamingtjeneste.

Max kombinerer alt det bedste fra HBO Max og Discovery+, og byder på masser af underholdning inden for true crime, dokumentarer, reality, mad og bolig. De har også nogle af tidens mest populære serier og film som Harry Potter, Game of Thrones, Barbie, Wonka, Twin Peaks, Friends og meget mere.

Medlemmerne får desuden fuld live- og on-demand-dækning af De Olympiske Lege i Paris 2024 med Max.
704, 2023

Nye priser for Tv og Internet

april 7th, 2023|

Vi har tilføjet oversigt over de nye pakkepriser for både TV og Internet som vi har forhandlet med Stofa. Gælder kun for vores dækningsområde.

Siden finder du ved at klikke på knappen nedenfor