INFO: Kun hvis man har Stofa TV-pakke 3!
Stofa har for nyligt tilføjet discovery+ til dem som betaler for pakke 3. Har man denne pakke, skulle have modtaget besked direkte fra Stofa d. 1/12-21. Men det kræver man har tilmeldt at få beskeder fra Stofa. Man kan aktivere dette inde fra “mine sider” som man finder ved at logge ind på mine sider” på stofa siden (se link nedenfor). Det anbefales, da man også denne vej igennem får driftinformationer fra Stofa. (SMS eller mail eller begge dele)
Da Discovery+ kun er en streamingtjeneste (data som sendes), kan man ikke se den direkte som en alm. TV-kanal (Flow-TV). Men man kan kun se den via en app i enten ens mobil, tablet eller Stofa TV-boks. Nogle nyere TV (fra 2017 og senere) understøtter også, at man her henter en streaming app til sit TV. Man kan også vælge at caste fra sin mobile enhed evt. med en Chromecast enhed eller til Stofa-boksen selv.
Har man i forvejen discovery+ abonnement, og er bruger af pakke 3, kan man derfor så opsige sit eget abonnement, da det nu inkluderes via pakke 3.
Diverse nyttige links:
link til mine sider: https://minesider.stofa.dk/
link til info om aktivering af discovery+ : https://stofa.dk/hjaelp/tv/streamingtjenester#Discovery+
Link til ændring af abonnement (Hvis man evt. ønsker at ændre sin nuværende TV-pakke til pakke 3):
Tilmelding af diverse beskeder fra Stofa (nyheder og driftinfo):

Installation på Stofa-boks

Procedure for at få og benytte Discovery+ App på Stofa-boks

Installation på Stofa-boks

  1. Gå på mine sider under Streamingtjenester og vælg aktivering af Discovery+. Dette vil guide dig videre til Discovery+’s hjemmeside hvor du skal oprette en konto med email og password
  2. Hvis du ikke har en Google Play Store konto skal du oprette en sådan. Link
  3. På Stofaboksen hentes Discovery+ App i Google Play Store. (log ind med den konto)
  4. Åbn Discovery+ App’en på Stofa boksen, og vælg i dens menu at logge ind på Discovery+ . Her benyttes samme email og password som du oprettede i trin 1. (under Discovery+ kontooprettelsen) Hvis du ikke logger ind kan du ikke se film og den vil komme frem og spørge til at lave en konto.